VÅRSTÄD 2021-05-01

Vårstädning 2021 & Veckoplanering

Hej, under våren kommer vi att utföra en grundlig städning av alla gemensamma utrymmen, samt cykelställ/cykelrum. Detta kommer att ske mellan v13 - v18 och medför vissa förväntningar på er hyresgäster.

Det som anses vara en gemensam yta kan vara ett cykelställ utomhus, ett cykelförråd, trapphus, garage, källare eller vind. En grundprincip att ha med sig är att alla utrymmen som inte tillhör din lägenhet kommer vi att gå igenom och ta med oss de saker som INTE har en lapp med ägarens namn på. Vi kommer inte att gå in i ditt privata förråd. Dessa ytor skall ej nyttjas till förvaring och allt som står på dessa ytor kommer att slängas. Vill du behålla dina saker som du vet står på någon av dessa ytor ber vi er flytta dom till erat förråd eller lägenhet.

Exempel på ytor som kommer tömmas

• Trapphus (under och i gångar) • Cyckelförråd & Cykelställ (utomhus och inomhus) • Garage • Källare • Vind • Andra gemensamma rum och ytor

Vad bör du göra?

För varje objekt du vill behålla ber vi er att fästa en lapp med ditt namn på. Efter den ovannämnda veckan passerat kan du utan oro ta bort lappen. Har du ej lappat de saker som står på dessa ytor kan vi tyvärr inget göra om det skulle försvinna.

Veckoplanering

Nedan kan du se vilken vecka vi kommer till ditt område. Se till att vara väl förbered med att lappa dina saker.

Vecka 14

Gustavadolfsgatan 17, 19, 25 Slingvägen 14, 16, 18

Vecka 15

Heleniusgatan 11, 13A, 13B, 61 Vallevägen 21, 33

Vecka 16

Kansligatan 4, 6, 8 Tränggatan 6 Ullbergsgatan 9 Sveagatan 14

Vecka 17

Fänriksgatan 9 Tallbacksstigen 2A Bäckvägen 3A Mariebergsgatan


Har du några frågor eller funderingar kring vårstädningen ber vi er maila eller ringa oss.

Mvh, Skövdehem AB