INFO 2022-03-03

Vårstädning 2022

Hej, under våren kommer vi att utföra en grundlig städning av alla gemensamma utrymmen, samt cykelställ/cykelrum. Det som anses vara en gemensam yta kan vara ett cykelställ utomhus, ett cykelförråd, trapphus, garage, källare eller vind. En grundprincip att ha med sig är att alla utrymmen som inte tillhör din lägenhet kommer vi att gå igenom och ta med oss de saker som INTE har en lapp med ägarens namn på.

Vi kommer inte att gå in i ditt privata förråd. Biytor skall ej nyttjas till förvaring och allt som står på dessa ytor kommer att slängas. Vill du behålla dina saker som du vet står på någon av dessa ytor ber vi er flytta dom till erat förråd eller lägenhet.

Exempel på ytor som kommer tömmas

• Trapphus (under och i gångar) • Cyckelförråd & Cykelställ (utomhus och inomhus) • Garage • Källare • Vind • Andra gemensamma rum och ytor

Vad bör du göra?

För varje objekt du vill behålla ber vi er att fästa en lapp med ditt namn på. Efter den ovannämnda veckan passerat kan du utan oro ta bort lappen. Har du ej lappat de saker som står på dessa ytor kan vi tyvärr inget göra om det skulle försvinna.

Veckoplanering

Vi har inte ännu bestämt vilket exakt datum vi drar igång med detta. Vi ber er att hålla koll på denna nyhet för framtidan uppdateringar. Vi kommer även att skicka ut lappar till samtliga lägenheter med vilken vecka vi kommer till dig fastighet.

Har du några frågor eller funderingar kring vårstädningen ber vi er maila eller ringa oss.

Mvh, Skövdehem AB